Научна фантастика

Џорџ и непробојниот код

Автор
Луси и Стивен Хокинг

Сонуваат ли андроидите електрични овци?

Do androids dream of electric sheep?
Автор
Филип К. Дик

Џорџ и големиот прскот

George the big bang
Автор
Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсонс

Џорџ и космичкиот лов на богатство

George and the Cosmic Treasure Hunt
Автор
Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсон

Џорџ и тајниот клуч на Универзумот

George's secret key to the Universe
Автор
Луси и Стивен Хокинг

Марсовски хроники

RAY BRADBURY - THE MARTIAN CHRONICLES
Автор
Реј Бредбери