Акција по повод Денот на вљубените: Љубов во срце – љубов на ПОЛИЦА

07.02.2019

По повод Денот на вљубените, книжарницата „Полица“ од 7 до 14 февруари ги нуди на попуст своите најпопуларни изданија со љубовна тематика. Збогатете ја полицата на Вашата љубов со трилогијата „Т.А.Ј.Н.А.“, „Т.А.Ј.Н.А. – Споделена“, „ Т.А.Ј.Н.А. – Откриена“ од Л. Мари Аделин, „Пофалба на маќеата“ од нобеловецот Марио Варгас Љоса, „Роб“ од Исак Башевис Сингер и „Како да бидеш парижанка, каде и да си“. Љубов во срце, љубов на ПОЛИЦА ;)