Полица на тркала се паркираше во Велес

30.03.2021
Отсега, секој ден, од понеделник до сабота (од 11 д 16 часот), велешани можат да ги најдат нашите најпопуларни книги, како и попопуларни изданија од други издавачи, на нашиот продажен штанд пред новиот театар.
Ние се радуваме на секоја средба со нашите читатели! Па, велешани, повелете ни на книги