ПОПУСТ на 3 книги на нашата ПОЛИЦА

26.06.2019

ОД ДЕНЕС ДО 29 ЈУНИ: -20% на двете книги од младиот француски автор Едуар Луј ("Крајот на Еди" и "Историја на насилството"), кои ги тематизираат хомосексуалноста и хомофобијата во 21. век, како и на романот "Средниот пол", добитник на Пулицеровата награда за литература за 2002 година од американскиот писател Џефри Еугенидес за само 100,00 денари.