Од денес до среда - саем на книга во Рамстор Мол

06.06.2019

На одмор се оди подготвен или, со други зборови, со цел куп книги :D 
Од денес до среда - нашите изданија можете да ги најдете на саемот на книга во Рамстор Мол и прописно да се подготвите за на плажа ;)