Урнебесна Хемија

Urnebesna Hemija

Автор: Драгана Петровиќ-Косановиќ и Андреја Лесковац

Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници:
Година на издание: 2019

300,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака

Ако одлучивте да ја прочитате оваа книга мислејќи дека од неа ќе дознаете нешто повеќе за производството на хемиски моливи, за хемиското чистење облека или за видовите детергенти за дезинфекција на површината во кујните и во бањите, за средствата чија употреба им е строго  забранета на спортистите, за препаратите за уништување комарци и други инсекти, за хемиските производи за нега на украсните или индустриските растенија...
хммм... ГРЕШИТЕ, но ...