• 350МКД

  • 320МКД

  • 300МКД

  • 300МКД

  • 450МКД

  • 300МКД

  • 250МКД

Актуелности

26
Jun
2019

ПОПУСТ на 3 книги на нашата ПОЛИЦА

ОД ДЕНЕС ДО 29 ЈУНИ: -20% на двете книги од младиот француски автор Едуар Луј ("Крајот на Еди" и "Историја на насилството... повеќе...

06
Jun
2019

Од денес до среда - саем на книга во Рамстор Мол

На одмор се оди подготвен или, со други зборови, со цел куп книги :D 
Од денес до среда - нашите изданија можете да ги најдете на саемот на книга во Рамстор Мол и прописно да се подготвите за на плажа ;)

14
May
2019

2 Награди за ПОЛИЦА на саемот на книга 2019

На 31. Саем на книгата 2019, „Полица“ се закити со две значајни признанија. Македонската асоцијација на издавачи го прогласи штандот на „Полица“ за најоригинален, а за кампањата „Читај на екс“, која се одвиваше при крајот на 2018... повеќе...