Шумска болница

Шумска болница

Автор: автор Македонка Јанчевска ; илустрации Филип Коруновски

Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници: 10
Година на издание: 2021

150,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака
МЕДО:
А, ааа...! Дајте ми апче!
Помош ми треба сега,
та запчето не е шега.
ДОКТОРОТ ШТРК:
Издржи, јас тврдам –
сè ке се реши.
Неколку дена по ред
ке добиваш грне со мед.
И уште неколку круши –
грлото да не ти се суши...