СТРАВ ОД ВАРВАРИ

СТРАВ ОД ВАРВАРИ

Автор: Петар Андоновски

Издавач: ИЛИ-ИЛИ
Број на страници: 109
Година на издание: 2019

250,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака

Неколку дена по падот на Берлинскиот ѕид, додека цела Европа е во исчекување што е следно, на најјужната точка на Европа постои еден остров каде малкуте луѓе кои останале таму, живеат заборавени од сите. Нив историјата постојано ги одминува, ги одминале и лепрата и гладот, и таман кога ќе помислат дека и овој пат ќе ги одмине историјата, на островот пристигаат тројца странци. Двајца мажи и една жена. И ништо повеќе не е исто.