Каталог на книги

НАСЛОВ АВТОР Жанр Цена
Бунтовници
Вероника Рот
450,00МКД
100.000 ПОЕТИ ЗА ПРОМЕНА
Митко Гогов
150,00МКД
100.000 ПОЕТИ ЗА ПРОМЕНА
Митко Гогов
150,00МКД
Јас, Тајкунот
Мирослав Мишковиќ
Биографија, Бизнис и економија 500,00МКД
Љубена
Тони Морисон
350,00МКД
Џ.
Џон Берџер
300,00МКД
Џорџ и големиот прскот
Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсонс
Научна фантастика 600,00МКД
Џорџ и космичкиот лов на богатство
Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсон
Научна фантастика, Роман 600,00МКД
Џорџ и непробојниот код
Луси и Стивен Хокинг
Научна фантастика 600,00МКД
Џорџ и сината месечина
Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсонс
600,00МКД
Џорџ и тајниот клуч на Универзумот
Луси и Стивен Хокинг
Научна фантастика 600,00МКД
Автобиографијата на Мартин Лутер Кинг Помладиот
Уредено од Клејборн Карсон
Биографија 400,00МКД
Американски бунтовник
Марк Елиот
Биографија 500,00МКД
АРОУСМИТ
Синклер Луис
400,00МКД
Археологија
Весна Бикиќ
Сликовница 250,00МКД
Архитектура
Драгана Јокиќ
Сликовница 250,00МКД
Астрономија
Никола Божиќ
Сликовница 250,00МКД
Атала ; Рене
Франсоа-Рене де Шатобријан
Роман 248,00МКД
Бајки
Браќата Грим
Бајка 450,00МКД
Бело на црно
Рубен Гаљего
300,00МКД
Билет во еден правец
Дидие ван Ковелер
300,00МКД
БОГОРОДИЧНАТА ЦРКВА ВО ПАРИЗ
Виктор Иго
500,00МКД
Ботаника
Соња Дулетиќ-Лаушевиќ и Душица Јаношевиќ
Сликовница 250,00МКД
Варварска свадба
Јан Кефелек
300,00МКД
Во Белата куќа том 1,2,3
Хенри Кисинџер
Биографија 400,00МКД
Волците
Ги Мазлин
Роман 500,00МКД
Габите во Македонија
Санде Стојчевски
599,00МКД
Гилгамеш
Непознат
Класици 250,00МКД
Големиот Гетсби
Френсис Скот Фицџералд
Роман 250,00МКД
Госпоѓа Бовари : провинциски нарави
Гистав Флобер
350,00МКД
Дали на Америка и треба надворешна политика? : кон дипломатијата на XXI век
Хенри Кисинџер
500,00МКД
Девијантност и социјална контрола во спортот
Мајкл Еткинсон и Кевин Јанг
Психологија, филозофија и право 500,00МКД
Децата од Бучно Село
Астрид Линдгрен
300,00МКД
Дивергенти
Вероника Рот
450,00МКД
Домашниот Учител
Михаел Хагнер
Историски роман, Крими/Трилер/Мистерија 350,00МКД
Допир од далечина
Дебора Кертис
Биографија 450,00МКД
Желбата да се биде како сите други
Франческо Пиколо
250,00МКД
Зборови
Жан Пол Сартр
Биографија, филозофија и право 300,00МКД
Земно и небесно лозје
Ефтим Клетников
поезија, Монографија 500,00МКД
Игра со очи : животната приказна 1931-1937 година
Елијас Канети
350,00МКД