Каталог на книги

НАСЛОВ АВТОР Жанр Цена
Т.А.Ј.Н.А.
Л. Мари Аделин
Љубовен роман 400,00МКД
Т.А.Ј.Н.А. Споделена
Л. Мари Аделин
Љубовен роман 400,00МКД
Музика и муабети : колекција на музички интервјуа
Ненад Георгиевски
Уметност 500,00МКД
Уште музика и муабети
Ненад Георгиевски
500,00МКД
Како да бидеш парижанка, каде и да си : љубов, стил и лоши навики
Ан Берест Одри Диван Каролин де Мегре Софи Мас
700,00МКД
Џ.
Џон Берџер
300,00МКД
АРОУСМИТ
Синклер Луис
400,00МКД
Исполин
Жак Шесе
350,00МКД
Шиндлеровата листа
Томас Кенили
350,00МКД
Љубена
Тони Морисон
350,00МКД
Останување
Пол Скот
350,00МКД
Света ноќ
Тахар Бен Желун
300,00МКД
Последните наредби
Греам Свифт
350,00МКД
Билет во еден правец
Дидие ван Ковелер
300,00МКД
Смртта на еден среќен човек
Џорџо Фонтана
300,00МКД
Спилата на Таниос
Амин Маалуф
Историски роман 300,00МКД
Варварска свадба
Јан Кефелек
300,00МКД
Кандид ; Задиг
Волтер
300,00МКД
Астрономија
Никола Божиќ
Сликовница 250,00МКД
100.000 ПОЕТИ ЗА ПРОМЕНА
Митко Гогов
150,00МКД
100.000 ПОЕТИ ЗА ПРОМЕНА
Митко Гогов
150,00МКД
Малечката Нини
Софи Шерер
Роман 250,00МКД
Џорџ и космичкиот лов на богатство
Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсон
Научна фантастика, Роман 600,00МКД
Џорџ и големиот прскот
Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсонс
Научна фантастика 600,00МКД
Џорџ и сината месечина
Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсонс
600,00МКД
Сонуваат ли андроидите електрични овци?
Филип К. Дик
Научна фантастика 350,00МКД
Човекот во високиот замок
Филип К. Дик
450,00МКД
Допир од далечина
Дебора Кертис
Биографија 450,00МКД
Пофалба на маќеата
Марио Варгас Љоса
350,00МКД
Повикот на земјата
Адриан Бертран
350,00МКД
Триесеттата година
Ингеборг Бахман
Раскази 350,00МКД
Игра со очи : животната приказна 1931-1937 година
Елијас Канети
350,00МКД
Децата од Бучно Село
Астрид Линдгрен
300,00МКД
Медеја
Криста Волф
350,00МКД
Бело на црно
Рубен Гаљего
300,00МКД
Непријателска сила
Жан-Антоан Нау
350,00МКД
Желбата да се биде како сите други
Франческо Пиколо
250,00МКД
Мандарините том 1 и 2
Симон Де Бовоар
600,00МКД
Средба
Херман Ленц
250,00МКД
Американски бунтовник
Марк Елиот
Биографија 500,00МКД