Каталог на книги

НАСЛОВ АВТОР Жанр Цена
Шиндлеровата листа
Томас Кенили
350,00МКД
Шагринска кожа
Оноре Де Балзак
Роман 248,00МКД
Шагинска кожа
Оноре Де Балзак
Класици 350,00МКД
Чудото
Ема Донахју
350,00МКД
Човекот во високиот замок
Филип К. Дик
450,00МКД
Човековата судбина и други раскази
Раскази 353,00МКД
Чичко Горио
Оноре Де Балзак
Роман 315,00МКД
Чекајќи ги варварите
Џон Максвел Куци
Роман 315,00МКД
Црвено и црно 2
Стендал
Роман 248,00МКД
Црвено и црно 1
Стендал
Роман 248,00МКД
Фикција
Мартин Валезер
250,00МКД
Уште музика и муабети
Ненад Георгиевски
500,00МКД
Урнебесна Хемија
Драгана Петровиќ-Косановиќ и Андреја Лесковац
Природно-математички науки, Сликовница 300,00МКД
Урнебесна физика
Светислав Пауновиќ
300,00МКД
Уметноста во теоријата 1900-1990
Чарлс Харисон и Пол Вуд
Енциклопедија, Уметност 999,00МКД
УЛИС
Џејмс Џојс
600,00МКД
Угецу Моногатари
Уеда Акинари
Раскази 248,00МКД
Турнејата на готвачот : потрага по совршеното јадење
Ентони Бордејн
450,00МКД
Тристрам Шенди 2
Лоренс Стерн
Роман 248,00МКД
Тристрам Шенди 1
Лоренс Стерн
Роман 248,00МКД
Тристан; Тонио Крегер; Смрт во Венеција
Томас Ман
Роман 353,00МКД
Триесеттата година
Ингеборг Бахман
Раскази 350,00МКД
Три дена кај мајка ми
Франсоа Вејерганс
Роман 315,00МКД
Театар
Јасен Боко
Сликовница 250,00МКД
Т.А.Ј.Н.А. Споделена
Л. Мари Аделин
Љубовен роман 400,00МКД
Т.А.Ј.Н.А. откриена
Л. Мари Аделин
Љубовен роман 400,00МКД
Т.А.Ј.Н.А.
Л. Мари Аделин
Љубовен роман 400,00МКД
Странецот; Митот за Сизиф
Албер Ками
филозофија и право 315,00МКД
СТРАКОВИ ТРЕВА
Волт Витман
поезија 248,00МКД
Страдањата на младиот Вертер ; Поезија : (избор)
Јохан Волфганг фон Гете
Роман 248,00МКД
Столови; Ќелавата пејачка; Носорог
Ежен Јонеско
драма 315,00МКД
Среден пол
Џефри Еугенидес
Роман 353,00МКД
Средба
Херман Ленц
250,00МКД
Спилата на Таниос
Амин Маалуф
Историски роман 300,00МКД
Сопствена соба; Три гвинеи
Вирџинија Вулф
315,00МКД
Сонуваат ли андроидите електрични овци?
Филип К. Дик
Научна фантастика 350,00МКД
Сонети
Вилијам Шекспир
сонет 315,00МКД
Смртта на еден среќен човек
Џорџо Фонтана
300,00МКД
Смртта на Дантон; Леонс и Лена; Војцек
Георг Бихнер
современа драма 315,00МКД
Смртта на Артур
Сер Тамас Малори
353,00МКД