Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсонс

Џорџ и сината месечина

George and the blue moon
Автор
Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсонс

Џорџ и големиот прскот

George and the big bang
Автор
Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсонс