Предновогодишен саем на книга во Рамстор мол

18.12.2020
НОВОГОДИШНАТА КНИЖЕВНА МАГИЈА ПРОДОЛЖУВА
Од денес до недела, од 10 до 22 часот, повелете на нашиот штанд во

. Нашите популарни изданија по поволни цени, оригинални новогодишни честитки од

и новогодишни пакетчиња за децата. Се гледаме и се читаме!