Ловци на лажни вести од зградата бр.39

Ловци на лажни вести од зградата бр.39

Автор: Огнен Неделковски

Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници: 154
Година на издание: 2023

250,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака

Приказната во „ Ловци на лажни вести од зградата бр.39“ се врти околу една зграда во едно маало, каде што тројца тинејџери (Дени, Вале и Сашо) демаскираат лажни вести. Се судираат со маалските креирачи на лажни вести од разни генерации и низ сопствената проверка се обидуваат ( и најчесто успеваат) да откријат што е вистина во сето тоа, а што е само плод на маалските озборувања.