Урнебесна биологија

Urnebesna biologija

Автор: Андреја Лесковац

Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници: 143
Година на издание: 2023

300,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака

Ако одлучи да ја прочиташ оваа книга мислејќи дека ќе дознаеш зошто диносаурусите не оделе на училиште, кои гранки постојат во биологијата, иако таа не е дрво, дали знаењето за ихтиологија ти е неопходно кога ќе отидеш на рибина чорба, дали во гените ти е запишано да немаш петка по математика или дали знаењето за мастите ти е важно за купувањето вкусни џимиринки... впрочем... грешиш, но...

ОДЛИЧНО!

ИСКУСТВАТА НА БИОЛОЗИТЕ И ДРУГИТЕ НАУЧНИЦИ ПОКАЖУВААТ ДЕКА НА ЧИТАЊЕТО КНИГИ МУ ПРЕТХОДИ ФАКТОТ ДЕКА ЧИТАТЕЛОТ НАЈПРВО ТРЕБА ДА БИДЕ ЖИВ, А КОГА СМЕ ВЕЌЕ КАЈ ТОА ‒ ЕТЕ ЈА БИОЛОГИЈАТА, КОЈА ГО ПРОУЧУВА СВЕТОТ НА ЖИВИТЕ СУШТЕСТВА! ЗНАЧИ, БЕЗ БИОЛОГИЈАТА НЕМА НИ ЧИТАЊЕ! ДРУГА РАБОТА Е ДАЛИ ЉУБОВТА КОН КНИГИТЕ Е НАСЛЕДНА... ПРАШАЈ ЈА МАЈКА ТИ АКО НЕ СИ СИГУРЕН.