Урнебесна физика : експерименти и трикови - 2. изд.

Urnebesna fizika : eksperimenti i trikovi.

Автор: Светислав Пауновиќ

Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници: 190
Година на издание: 2024

300,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака

Ако сте од оние што по грешка ја отвориле оваа книга (ја добивте на подарок;
ви било здодевно; немате ниту една друга книга; мислевте дека во неа станува збор за љубовниот живот на германските жаби; ја грабнавте трчајќи  во тоалетот),сериозно придржувајте се кон ова предупредување:

БЕГАЈТЕ!!!

УРНЕБЕСНАТА ФИЗИКА МОЖЕ ДА ВИ ГО ПОМАТИ УМОТ И ДА ВЕ НАТЕРА СОСЕМА ДА СЕ ВЉУБИТЕ ВО НЕА!

ЗА СИТЕ ОНИЕ ШТО СЕ ЛУДИ ПО ФИЗИКАТА!

И ЗА ОНИЕ ШТО ПОПРВО БИ ГО ВЛЕЧЕЛЕ КРОКОДИЛОТ  ЗА ОПАШ ОТКОЛКУ ДА УЧАТ ФИЗИКА!